Inschrijven VENOseloop 2019

’Geniet van de omgeving, dan vergeet je de afstand’’

Inschrijving 

Inschrijven voor de VENOseloop 2019 kan online via het onderstaande inschrijfformulier tot en met vrijdag 11 oktober 2019 tot 22:00 uur en kost €12,50. Let op! Inschrijvingen voor 24 september 2019 23:59 uur krijgen een hardloop t-shirt bij hun inschrijving. Inschrijving vanaf 25 september bedraagt ook €12,50, maar dan zit er niet gegarandeerd een hardloop t-shirt bij de inschrijving inbegrepen. 

Ook kan er op de wedstrijddag zelf ingeschreven worden van 11:00 uur tot 13:00 uur bij de startlocatie Vakantiepark 't Akkertien (Noordwal 3, Vollenhove), de kosten bedragen dan €15,00 (exclusief hardloop t-shirt).

Het afhalen van startbewijzen kan op de dag zelf tot 13:45 uur bij het aangegeven punt op de startlocatie.

Tijdregistratie

Iedere deelnemer ontvangt een chip bij zijn/haar startnummer voor de online tijdregistratie. Voor de tijdregistratie werkt de VENOseloop samen met Running Promotion Gelderland (RPG). RPG werkt met het IPICO Sports-tijdregistratiesysteem. Waarbij de gelopen tijden na de wedstrijd gepubliceerd worden op uitslagen.nl. De chip wordt gezamenlijk met het bijbehorende startnummer aangereikt op de wedstrijddag. 

Voorzieningen

De start en finish van de VENOseloop zullen weer plaatsvinden bij vakantiepark 't Akkertien te Vollenhove. Bij de camping is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Verder is er kleedruimte aanwezig en is er douchegelegenheid voor de lopers die hier gebruik van willen maken. Tijdens de loop zal er EHBO aanwezig zijn, zowel op de route als op de start- en finishlocatie. 

Let op: de chip dien je na de loop in te leveren bij de finish.  

Starttijden

5 km: 14:15 uur

11 km: 14:00 uur